hartmann & chris: men's room

Er en Komedie, Reality-TV film instrueret af Thomas Hartmann med skuespillerne Thomas Hartmann, Torben Chris fra 2011

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

De to erfarne komikere Torben Chris og Thomas Hartmann er ofte blevet beskyldt for at være mandschauvinister - et grundløst og uretfærdigt prædikat... ifølge dem selv. Som en reaktion på beskyldningerne besluttede de sig i 2011 for at lave et show, som det ville se ud, hvis der var hold i anklagerne. Tilsat overskæg og et tydeligt glimt i øjet, kaster de to komikere sig ud i næsten to timers brokkerier over kvinders monumentale mangel på logik, og det er særdeles morsomt - selv ifølge de utallige kvinder, som så showet live. Således gav www.funnyhaha.dk’s (kvindelige) anmelder showet seks stjerner. Showet adskiller sig fra majoriteten af stand-up shows derved, at Torben og Thomas størstedelen af tiden står på scenen samtidigt. Dette giver showet et særligt liv, i form af dialog-baserede overgange og tilføjelser, der opstod som improvisation hen ad vejen. Udover selve showet, som blev optaget på Comedy ZOO i København i oktober 2011, indeholder dvd’en masser af ekstramateriale.

hartmann & chris: men's room

Detaljer

Genre Komedie, Reality-TV
Originaltitel hartmann & chris: men's room
Instruktør Thomas Hartmann, Torben Chris
Udgivelsesår 2011
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere