Notting Hill

Er en Romantik, Komedie, Drama film instrueret af Roger Michell med skuespillerne Henry Goodman, Sanjeev Bhaskar, Julia Roberts, Julian Rhind-Tutt fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Kan verdens største og dejligste filmstjerne virkelig forelske sig i en helt almindelig og lidt forvirret boghandler? Ja, hvis hun spilles af Julia Roberts og han af Hugh Grant, og de helt bogstaveligt støder sammen en forårsdag på Portobello Road i Londons Notting Hill kvarter.

Notting Hill

Detaljer

Genre Romantik, Komedie, Drama
Originaltitel Notting Hill
Instruktør Roger Michell
Udgivelsesår 1999
Tags nye Kærlighed(new love), London, venskab(friendship), skuespil(spectacle), samlever(cohabitant), fødselsdag(birthday), kørestol(wheelchair), boghandel(bookshop), fest(celebration), Fame, film Star(movie star), paparazzi, film Maker, Tryk på konferencen(press conference), bad badekar(bath tub)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film