Bieffekterna

Er en Science fiction, Action, Drama film instrueret af Andreas Climent med skuespillerne Rikard Björk, Rafael Pettersson, Emelia Hansson, Sandra Redlaff fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu

Plot

Julia og Rebecca er medicinstuderende og programmører på et eliteforskerhold på Lunds Universitet, hvor de studerer en kontroversiel videnskabelig metode kendt som biohacking, det nye håb inden for genmanipulation, der kan føre til udryddelsen af vor tids dødbringende sygdomme. Men deres testfase afbrydes, da de finder ud, at Julias kærestes, Eriks, kræft er vendt tilbage, og denne gang findes der ingen behandling. Tiden er ved at løbe ud for Erik, så Julia og Rebecca beslutter at behandle ham ved hjælp af de yderst eksperimentelle og stærkt ulovlige metoder, som de har lært i al hemmelighed. Følgerne heraf kan være farlige, ikke kun for Erik eller dem selv – men for alle.

Bieffekterna

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Drama
Originaltitel Bieffekterna
Instruktør Andreas Climent, André Hedetoft
Udgivelsesår 2016
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere