Decoding Annie Parker

Er en Drama film instrueret af Steven Bernstein med skuespillerne Richard Schiff, Ben McKenzie, Helen Hunt, Maggie Grace fra 2013

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Annie Parker (Samantha Morton) har miste både sin mor og søster til brystkræft og nu er hun også selv blevet diagnosticeret med den forfærdelige sygdom. Samtidigt møder vi genforskeren Mary-Claire King (Helen Hunt), der er overbevist om, at der er en forbindelse mellem DNA og kræft. Hendes kollegaer tvivler, men Mary-Claire er overbevist om sin påstand og sætter sig for at bevise den. Hermed får hun revolutioneret forskningen på området og hjælper tusinder af kvinder som Annie.

Decoding Annie Parker

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Decoding Annie Parker
Instruktør Steven Bernstein
Udgivelsesår 2013
Tags sort komedie(black comedy), utroskab(infidelity), kræft(cancer), Genetik(genetics), Hvad der skete til epilog(what happened to epilogue), DNA test(dna testing), Køn med søsters mand(sex with sister's husband), DNA analyse(dna analysis)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film