Bitch Slap

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Rick Jacobson med skuespillerne America Olivo, William Gregory Lee, Mark Lutz, Dennis Keiffer fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Bitch Slap er en original hyldest til 70'ernes sexploitation-film. I stil med Tarantinos og Robert Rodriguez' "Grindhouse"-serie blander filmens instruktør lækre damer, voldsfascination, hurtige biler og rappe replikker til en saftig og yderst veloplagt filmcocktail. Tre fandenivoldske og gudesmukke hundjævle - "the sexbomb", "psycho-slut" og "the stripper" - er taget til et fjernt skjulested i ørkenen for at afpresse en hensynsløs forbryderkonge for en massiv mængde penge. Og da flere kriminelle dukker op for at få en del i byttet, slipper "The Bitches" helvede løs.

Bitch Slap

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Bitch Slap
Instruktør Rick Jacobson
Udgivelsesår 2009
Tags Spy, ikke-lineære tidslinje(nonlinear timeline), nonne(nun), Diamond, b film(b movie), stripper, lesbisk(lesbian), Femme fatale, shotgun, mørk komedie(dark comedy)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere