olsen banden ser rødt (8)

Er en Komedie, Diverse, Krimi film instrueret af Erik Balling med skuespillerne Poul Thomsen, Palle Huld, Ejnar Federspiel, Buster Larsen fra 1976

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Egon Olsen har denne gang ingen plan med ud fra fængslet. Egon har et lille let job, hvor han for en lensbaron skal stjæle en mingvase. Lensbaronen snyder Egon og Egon kommer i fængsel. Yvonne får Egon ud af fængslet igen. Egon har nu en plan for hvordan han skal tage hævn over lensbaronen. Planen lykkes kun delvis - efter et besøg på grevens slot, hvor Egon bl.a. bliver muret inde i kælderen, går turen til Det kongelige Teater. I Det Kongelige Teater skal banden til musikken fra Elverhøj bryde gennem en række mure inden de endelig står med vasen. Efter kuppet i Det kongelige bliver Børge gift med sin store kærlighed Fie. Fie har ben i næsen og sørger for at hun og Børge har en startkapital.

olsen banden ser rødt (8)

Detaljer

Genre Komedie, Diverse, Krimi
Originaltitel olsen banden ser rødt (8)
Instruktør Erik Balling
Udgivelsesår 1976
Tags graviditet(pregnancy), fængsel(prison), røveri(robbery), bande af tyvene(gang of thieves), den Olsen bande(the olsen gang), vase
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film