Mean Dreams

Er en Thriller, Drama film instrueret af Nathan Morlando med skuespillerne ryan blakely, Tara Nicodemo, Colm Feore, Josh Wiggins fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En 15-årig dreng stjæler en pose med narkopenge og stikker af med den pige, han elsker. Mens hendes voldelige og korrupte far, som er politimand, jager dem, tager de ud på en rejse, som vil forandre deres liv for evigt.

Mean Dreams

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Mean Dreams
Instruktør Nathan Morlando
Udgivelsesår 2016
Tags penge(money), hund(dog), skov(forest), mord(murder), beskidt COP(dirty cop), far datter forholdet(father daughter relationship), barn misbrug(child abuse), gas Station, Motel, Sheriff, lille by(small town), løbske(runaway), falder(fall), kommer af alder(coming of age), unge Kærlighed(young love), lille by Sheriff(small town sheriff), efterår(autumn), ulovlig narkotika(illegal drugs), korrupte COP(corrupt cop), far søn forholdet(father son relationship)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere