Africa United

Er en Action, Komedie, Drama film instrueret af Debs Gardner-Paterson med skuespillerne Roger Jean Nsengiyumva, Richard Lukunku, Sherrie Silver, Yves Dusenge fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

En eventyrlig historie om tre børn (Fabrice, Dudu og Beatrice) fra Rwanda og deres forsøg på at nå deres ultimative drøm - at deltage i åbningen af VM i fodbold i Johannesburg, 2010. Rejsen bliver langt fra nem og hurtig møder børnene den første forhindring, da de står på den forkerte bus og havner i Congo. Uden papirer, penge og en troværdig historie bliver de sendt til en flygtningelejr for børn. Med opfindsomhed, frækhed og en VM-plakat som kort, flygter vores tre små helte fra lejren. På vejen samler de et "drømmehold" af børn på flugt, som hjælper dem gennem en række spændende og morsomme eventyr. På den 4500 km lange rejse møder vi et Afrika, som de færreste menneske nogensinde vil se og opleve et episk eventyr i 7 forskellige lande.

Africa United

Detaljer

Genre Action, Komedie, Drama, Eventyr
Originaltitel Africa United
Instruktør Debs Gardner-Paterson
Udgivelsesår 2010
Tags kvinde direktør(woman director)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere