Young Guns

Er en Action, Western, Krimi film instrueret af Christopher Cain med skuespillerne Jack Palance, Charlie Sheen, Dermot Mulroney, Thomas Callaway fra 1988

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Kvægbaronen John Tunstall hyrer seks unge mænd til at hjælpe til på hans ranch. Ud over at give dem husly og mad giver han dem også en lektion i at være civile og sætte ære og loyalitet højt. Da han bliver dræbt af den konkurrende forretningsmand, Lawrence Murphy, beslutter de seks 'young guns' at hævne mordet. Sådan bliver William H. Bonney til Billy the Kid. Sammen med de fem øvrige i banden kaster han sig frådende over alle de af Murphys mænd, der havde det mindste at gøre med mordet. Egentlig er de seks blevet midlertidigt udnævnt til at vicesheriffer og skal blot anholde de skyldige. Men i stedet beslutter Billy at skyde dem ned med koldt blod.

Young Guns

Detaljer

Genre Action, Western, Krimi, Drama
Originaltitel Young Guns
Instruktør Christopher Cain
Udgivelsesår 1988
Tags korruption(corruption), nabo(neighbor), fredløs(outlaw), Sheriff, Ranch, stedfortrædende Sheriff(deputy sheriff), Billy den kid(billy the kid)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film