Blackout

Er en Action, Kriminal, Thriller film instrueret af Philip Kaufman med skuespillerne Samuel L. Jackson, David Strathairn, Leland Orser, Titus Welliver fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

Politikvinden Jessica Shephard er netop blevet forfremmet, og står nu overfor sin første mordsag. Og sammen med sin nye kollega Mike Delmarco, er hun parat til at håndtere hvad som helst. Eller det tror hun i hvert fald, for da det viser sig at offeret er en mand hun har haft et seksuelt forhold til, bliver sagen ganske kryptisk. Herefter følger nemlig en række mord, og fælles for alle ofrene er, at Jessica har haft et forhold til dem. Jessica plages også af sin fortid. Hendes far gik i sin tid amok og myrdede hendes mor, og begik herefter selvmord. Og i den nuværende situation får det Jessica til at tvivle på sig selv. Kunne det tænkes at hun selv har begået mordene, på sine eks-elskere?

Blackout

Detaljer

Genre Action, Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Twisted
Instruktør Philip Kaufman
Udgivelsesår 2004
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere