cash

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Stephen Milburn Anderson med skuespillerne Antony Thekkek, Glenn Plummer, Michael Mantell, Sean Bean fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

CA$H is er en actionspækket thriller på de usle gader i Chicago, hvor vold og bedrag er udbredt. Sam Phelan (Chris Hemsworth - Star Trek) og hans kone er et lykkeligt ungt par, men de kæmper med økonomiske problemer. Da en mappe fyldt med penge lander på motorhjelmen af deres bil, tror de, at deres held endelig er vendt! Men held bliver hurtigt til et dødbringende spil, når den mærkelige og uhyggelige engelske skurk, Pyke Kubic (Sean Bean - The Island), viser sig på deres dørtrin og kræver sine beskidte penge tilbage. Hvor langt kan Kubic skubbe dette uheldige par for at genvinde sine manglende penge?

cash

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel cash
Instruktør Stephen Milburn Anderson
Udgivelsesår 2010
Tags indie, penge(money), uafhængige film(independent film)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film