black plague

Er en Kriminal, Thriller, Drama film instrueret af Alberto Sciamma med skuespillerne Jeff Nuttall, Anthony O'Donnell, Ian McNeice, Jason Flemyng fra 2002

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

1348 - Den sorte død holder Europa i sit rædselsgreb. Engelske og franske tropper udkæmper forfærdelige slag over hele kontinentet i en tid, hvor et menneskeliv kun har den værdi, en løsesum bringer, og hvor død, lidelser og krig ødelægger landskabet. Den smukke engelske adelsdame Matilda er knust over at hendes aldrende ægtemand er taget som gidsel af franske soldater. Da deres søn, Nicholas, vender tilbage fra slagmarken med sit eget gidsel - en mægtig fransk adelsmands søn - prøver Matilda at bringe en fangeudveksling til veje ved hjælp af den grådige biskop. Efter næsten at have dræbt sin franske fange i beruset raseri, findes Nicholas død. Hans lig er dækket af skræmmende bylder, han er blevet offer for den skånselsløse pest. Men da de engelske myndigheder undersøger det skadede gidsel, gør de en grusom opdagelse. Urgamle ord i blærer på hans ryg og et omvendt kort ristet ind i hans bryst. Det står hurtigt klart, at Den Sorte Død, der hærger landet kan være deres mindste bekymring.

black plague

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Drama
Originaltitel black plague
Instruktør Alberto Sciamma
Udgivelsesår 2002
Tags middelalderlige(medieval)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film