Cloverfield

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Matt Reeves med skuespillerne Roma Torre, Baron Vaughn, Jake McLaughlin, Anjul Nigam fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

'Cloverfield' starter med en fest som pludseligt afbrydes, da jorden i New York begynder at ryste. Gæsten Hud har fået til opgave at lave en videooptagelse som en farvelgave til værten, og han lægger ikke kameraet, da skyskraberne begynder at synke i grus.Mod bedre vidende går Hud mod centrum af Manhattan, hvor noget stort og dødbringende er på spil. Og mod al sund fornuft går han og et par af vennerne samme vej - Cloverfield' er beretningen om deres færd. Matt Reeves har skabt en film i YouTube-generationens ånd. Et monsters hærgen på Manhattan – ikke set fra helikoptere og analyseret af videnskabsmænd og militære strateger, men af manden på gaden, der som alle i dag er udstyret med et kamera. Men et monster bliver ikke mindre skræmmende, når det ses fra gadeplan... 'Cloverfield' er produceret af J.J. Abrams, instruktøren af 'Mission: Impossible III' og producenten af kult tv-serien 'Lost'.

Cloverfield

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel Cloverfield
Instruktør Matt Reeves
Udgivelsesår 2008
Tags aftercreditsstinger, videokamera(camcorder), Monster, kæmpe(fight), katastrofe(disaster), helikopter(helicopter), kaos(chaos), overlevelse(survival), fejhed(cowardliness), våben(weapon), soldat(soldier), overnaturlige(supernatural), Hero, venner(friends), Rescue, fare(danger), dødbringende(deadly), jagter og løb(chases and races), ødelægge(destroy), race mod tid(race against time), fundet optagelser(found footage), undslippe(escape), Giant Monster, Bridge, rustning(armor), panik(panic), skyskraber(skyscraper), Escapade, kaos og mayham(chaos and mayham), kammerater(buddies), kaiju, dødbringende væsen(deadly creature)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film