9

Er en Science fiction, Action, Fantasy film instrueret af Shane Acker med skuespillerne Elijah Wood, Fred Tatasciore, Tom Kane, John C. Reilly fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

I en ikke så fjern fremtid, har opfindelsen The Great Machine fået alle jorden maskiner til at gøre oprør mod menneskene, hvilket fører til at hele jordens befolkning bliver udslettet. Men mens vores verden går til grunde, begynder en mission, der skal redde civilisationen. En videnskabsmand har skabt 9 væsener, og giver dem liv i de sidste dage af menneskeheden, så de kan leve videre efter apokalypsen. De 9 skabninger er meget forskellige, men #9 har nogle særlige evner, og han kommer til at spille en vigtig rolle i kampen for at bevare en civilisation.

9

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Fantasy, Animation, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel 9
Instruktør Shane Acker
Udgivelsesår 2009
Tags Dystopia, venskab(friendship), krig(war), håber(hope), kujon(coward), mand versus maskine(man versus machine), efter apocalypse(post-apocalypse), steampunk, udgangen af verden(end of world), Rag dukke(rag doll), KoLay, post-apokalyptiske(post-apocalyptic), mand vs maskine(man vs machine)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film