Stranger Than Fiction

Er en Fantasy, Komedie, Drama film instrueret af Marc Forster med skuespillerne Danny Rhodes, Jarrett Sleeper, Bruce Jarchow, Edy Cullen fra 2006

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

Skatterevisoren Harold Crick er en tilsyneladende helt normal, men temmelig ensom mand. En morgen begynder han at høre en kvindestemme for sit indre øre, der beskriver alt, hvad han tænker, føler og foretager sig. Harold er rystet over, hvor nøjagtig genfortællingen er, men det er kun ham selv, der kan høre den, og dermed bliver der vendtn op og ned på hans hidtil velordnede og skemalagte tilværelse. Da stemmen fortæller Harold, at han snart skal dø, beslutter han sig for at finde frem til den kvinde, der skriver hans livshistorie, så han kan overtale hende til at lave om på slutningen. Som led i sin plan for at overleve indleder han et forhold til den flyvske bagerpige Ana Pascal.

Stranger Than Fiction

Detaljer

Genre Fantasy, Komedie, Drama
Originaltitel Stranger Than Fiction
Instruktør Marc Forster
Udgivelsesår 2006
Tags Kærlighed(love), litteratur(literature), Forfatter(author), skæbne(fate), professor, død(death), døende(dying), romantisk komedie(romantic comedy), romanforfatter(novelist), Publisher, Hvad Hvis(what if)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film