under overfladen

Er en Diverse, Thriller, Drama film instrueret af Morten Køhlert med skuespillerne Lars Mikkelsen, Thomas Levin, Claes Bang, Christian Grønvall fra 1999

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Køb
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
79 kr Altid Se nu

Plot

Da Jesper en eftermiddag ser en ung pige falde overbord fra en af havnens dyre motorbåde, hopper han resolut i vandet og redder hende. Hendes navn er Line. Det er sommer i Rungsted, og musikken drøner på fuld styrke. Line er en ung og smuk pige, som på femte år danner par med Victor fra Rungsted. Jesper er en sund, uspoleret fyr fra Holbæk, som kommer til Rungsted for at passe en strandvejsvilla. Victor, Lines kæreste, der er 'født' med en diamantbesat 24-karats guldske i munden, fordriver tiden med sine grænseoverskridende 'lege' med sine venner.

under overfladen

Detaljer

Genre Diverse, Thriller, Drama
Originaltitel under overfladen
Instruktør Morten Køhlert
Udgivelsesår 1999
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere