Rocky V

Er en Sport, Drama film instrueret af John G. Avildsen med skuespillerne Burt Young, Tommy Morrison, Sylvester Stallone, Talia Shire fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Efter at Rocky er vendt hjem fra sin seneste triumf, opdager han, at alle hans penge er tabt af hans skruppelløse finansrådgiver. For at gøre det hele værre tvinger en kampskade Rocky til at stoppe karrieren. Så Rocky, hans kone Adrian og sønnen Rocky jr. flytter til en billig lejlighed. Der må Rocky prøve at løsne op for den vrede hans søn går rundt med. En bitterhed der vokser, da Rocky begynder at træne en ung talentfuld bokser Tommy Gunn, som hurtigt bliver landskendt. Men Tommy vender sig mod sin læremester - og Rocky bliver snart klar over, at han er nødt til at kæmpe endnu en gang...

Rocky V

Detaljer

Genre Sport, Drama
Originaltitel Rocky V
Instruktør John G. Avildsen
Udgivelsesår 1990
Tags far-søn forholdet(father-son relationship), træner(trainer), uddannelse(training), Sport, venskab(friendship), Sport film(sports film), konkurs(bankrupt), transporter, Boxer, boksning match(boxing match), Genstart(restart), far figur(father figure), Street optøjer(street riots), karriere(career), boksning skole(boxing school), Cataclysm, mester(champion), skuffelse(disappointment), Philadelphia, ros(praise), verden mester(world champion), Challenger, sponsorering(sponsorship), udfordring(challenge), skat konsulent(tax consultant)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film