forspildte dage

Er en Film noir, Drama film instrueret af Billy Wilder med skuespillerne Byron Foulger, Jack W. Johnston, Ernest Whitman, Isabel Withers fra 1945

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Forfatteren Don Birman er alkoholiker, men har været tørlagt i ti dage på grund af bror Wick og kæresten Helens. Wick har planer om at tage en tur på landet, men han er bekymret over at overlade sin bror til sig selv. Don forsikrer ham om, at han vil udnytte tiden til at skrive i. Efter at Wick er rejst, drikker Don al alkohol i lejligheden og fortsætter sin eskapade på en bar.

forspildte dage

Detaljer

Genre Film noir, Drama
Originaltitel forspildte dage
Instruktør Billy Wilder
Udgivelsesår 1945
Tags desperation, Forfatter(writer), alkoholiske(alcoholic), film Noir, afhængighed(addiction), alkoholisme(alcoholism), lav selv selvværd(low self esteem), weekend, paranoid, selvmordstanker tanker(suicidal thoughts), Delirium, flagermus(bats)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film