Klodernes kamp

Er en Science fiction, Thriller, Eventyr film instrueret af Steven Spielberg med skuespillerne John Scurti, Gene Barry, Justin Chatwin, Roz Abrams fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Et nervepirrende eventyr, der er en moderne fortolkning af Wells’ klassiske science fiction-roman om en fantastisk kamp for selve menneskehedens overlevelse.

Klodernes kamp

Detaljer

Genre Science fiction, Thriller, Eventyr
Originaltitel War of the Worlds
Instruktør Steven Spielberg
Udgivelsesår 2005
Tags datter(daughter), Dystopia, menneskelige underkastelse(human subjugation), flyvemaskine(airplane), Apocalypse, nye Jersey(new jersey), Alien invasion, indlæg traumatisk stress lidelse(post traumatic stress disorder)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film