underworld: rise of the lycans

Er en Science fiction, Action, Fantasy film instrueret af Patrick Tatopoulos med skuespillerne Leighton Cardno, Elizabeth Hawthorne, Jared Turner, Mark Mitchinson fra 2009

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu

Plot

Den unge Lucian tilhører gruppen af varulve, der lider under den stærke dominans fra vampyrerne, også kendt som Death Dealers. Lucian træder i karakter som en magtfuld leder. Han er i stand til at opildne sine fæller til at lave oprør mod vampyrkongen Viktor, der har forfulgt dem i flere hundrede år. I sin kamp mod overmagten få Lucian hjælp af sin elskerinde Sonja.

underworld: rise of the lycans

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Fantasy, Thriller, Eventyr
Originaltitel underworld: rise of the lycans
Instruktør Patrick Tatopoulos
Udgivelsesår 2009
Tags Castle, slaveri(slavery), Slaget(battle), varulv(werewolf), fængsel(prison), krig(war), vampyr(vampire), slave, Underworld, Dungeon
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film