tad stones - den fortabte eventyrer

Er en Familie , Komedie, Animation film instrueret af Enrique Gato med skuespillerne José Mota, Kerry Shale, José Corbacho, Meritxell Ané fra 2012

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
- Dansk
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
- Dansk
69 kr Altid Se nu

Plot

Tad Stones er byggemand i Chicago, men drømmer om at være eventyrer ligesom sin helt, arkæologen Max Mordon. En dag får Tad fingre i en stentavle, der viser vej til den forsvundne by Paititi. Professoren, der ejer den anden del af tavlen, er blevet kidnappet af organisationen Odysseus. Sammen med professorens datter, Sara, kommer Tad ud på en spændende og farefuld rejse.

tad stones - den fortabte eventyrer

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Animation, Eventyr
Originaltitel tad stones - den fortabte eventyrer
Instruktør Enrique Gato
Udgivelsesår 2012
Tags hund(dog), Hot luft ballon(hot air balloon), Museum, jungle, helikopter(helicopter), skat(treasure), pyramide(pyramid), Peru, toget(train), byggeri arbejdstager(construction worker), papegøje(parrot), Explorer, dessert
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film