Dead Man Walking

Er en Krimi, Drama film instrueret af Tim Robbins med skuespillerne Roberta Maxwell, Margo Martindale, Peter Sarsgaard, Lenore Banks fra 1995

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
119 kr Altid Se nu

Plot

En morder, der venter på at blive henrettet i fængselet, kontakter en nonne for at få hende til at hjælpe med at appellerer sin dom. Nonnen, der er modstannder af dødsstraf, går med til at møde ham og hjælpe ham, på trods af den frygtlige forbrydelse han har begået. Susan Sarandon og Sean Penn spiller hovedrollerne i dette Oscarbelønnede drama instrueret af Tim Robbins.

Dead Man Walking

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel Dead Man Walking
Instruktør Tim Robbins
Udgivelsesår 1995
Tags unsociability, fængsel(prison), terapeut(therapist), voldtægt(rape), retten(court), død straf(death penalty), fejhed(cowardliness), fortvivlelse(despair), fængsel celle(prison cell), højre og retfærdighed(right and justice), Rage og hader(rage and hate), død række(death row), elektrisk stol(electric chair), retten sag(court case), selverkendelse(self-discovery), tilgivelse(forgiveness), død sætning(death sentence), sætning(sentence), straf(penalty), socialt berøvet familie(socially deprived family), velgørenhed(charity), begnadigung, dømt mand(doomed man), dødbringende injektion(lethal injection), Mercy andragende(mercy petition)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere