Qivitoq - fjeldgængeren

Er en Drama film instrueret af Erik Balling med skuespillerne Edward Sivertsen, Johanne Larsen, Gunnar Lauring, Astrid Villaume fra 1956

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Abonnement
Abonnementet koster 49 kr. for 1 måned
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
49 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Da den unge lærerinde Eva ankommer til Grønland for at overraske sin forlovede, finder hun ham i armene på en anden kvinde. Såret og ulykkelig søger hun tilflugt hos udstedsbestyreren Jens Lauritzen i den lille, idylliske fangerbygd Sermilik. På overfladen virker Lauritzen menneskesky og aggressiv. Men snart finder Eva ud af, at hun ikke bærer bygdens eneste knuste hjerte.

Qivitoq - fjeldgængeren

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Qivitoq - fjeldgængeren
Instruktør Erik Balling
Udgivelsesår 1956
Tags Danmark(denmark)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film