Good Time

Er en Thriller, Drama film instrueret af Ben Safdie med skuespillerne Rose Gregorio, Astrid Corrales, Peter Verby, Cliff Moylan fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
29 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Den kriminelle Connie får - efter et mislykket bankrøveri - anbragt sin demente bror Nick i spjældet. Nu gælder det for Connie om at få sin bror ud hurtigst muligt, men da han selv er temmelig eftersøgt af politiet, bliver det en lang nat i New Yorks gader med alt hvad dertil hører af smårøverier og kidnapning af en bandageindbundet hospitalspatient til tilflugtssted hos en ældre dame og videre færd på syret natterend i en forlystelsespark.

Good Time

Detaljer

Genre Thriller, Drama
Originaltitel Good Time
Instruktør Ben Safdie, Josh Safdie, Joshua Safdie, Benny Safdie
Udgivelsesår 2017
Tags Bank røver(bank robber), fængsel(prison), vold(violence), kørestol(wheelchair), på den køre(on the run)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere