The Secret Scripture

Er en Romantik, Drama film instrueret af Jim Sheridan med skuespillerne Brian Fortune, Ian Meehan, Shimmy Marcus, Jack Reynor fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Lady Rose, en ældre, irsk kvinde, har tilbragt størstedelen af sit voksenliv på et mentalhospital, fordi hun dræbte sit barn. Da hospitalet står for at skulle rives ned, beslutter dr. Grene sig for at finde årsagen til, at Rose blev anbragt netop dér. Han bliver fascineret af hendes historie og hendes store hengivenhed til Bibelen, som hun gennem årtier har transformeret til en hellig skrift i dagbogsnotater. Gennem denne skrift ser man en fantastisk kærlighedsberetning og en enorm uretfærdighed, som afslører en ung kvindes mod. Hendes eneste forbrydelse var, at hun blev forelsket.

The Secret Scripture

Detaljer

Genre Romantik, Drama
Originaltitel The Secret Scripture
Instruktør Jim Sheridan
Udgivelsesår 2016
Tags Irland(ireland), baseret på roman(based on novel), 1920s, 1930s
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere