The French Connection

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af William Friedkin med skuespillerne Fernando Rey, Marcel Bozzuffi, Frédéric de Pasquale, Arlene Farber fra 1971

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Jimmy "Popeye" Doyle er narkobetjent og en af de rigtig seje af slagsen med hang til vold, humørsvingninger og alkohol. Sammen med sin makker forsøger Popeye at opspore bagmanden til nakotikatrafikken mellem USA og Europa. Efterhånden kommer han på sporet af den franske narkobaron Charnier, der efterhånden tvinges til at reagere på Popeyes stadige jagt.

The French Connection

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel French Connection
Instruktør William Friedkin
Udgivelsesår 1971
Tags politiet brutalitet(police brutality), stof forhandler(drug dealer), nat liv(night life), gangster Boss, forsøgt mord(attempted murder), stof smugle(drug smuggle), Undercover agent, stof Mule(drug mule), Marseille, kapring af toget(hijacking of train)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film