War Dogs

Er en Komedie, Krimi, Drama film instrueret af Todd Phillips med skuespillerne Mohammed Omari, Jimmy Badstibner, Brittney Rae, Shaun Toub fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
149 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
149 kr Altid Se nu

Plot

David Packouz sidder fast i en række dårligt lønnede job. Han møder sin gamle ven, Efraim Diveroli, som har startet et lille firma, der byder ind på militære kontrakter under Irakkrigen. David hopper med på galejen, og til at begynde med tjener de styrtende på at sælge våben til hæren. Men da parret går efter en kæmpe ordre på 300 mio. dollar, kommer de på dybt vand og får USA's regering på nakken.

War Dogs

Detaljer

Genre Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel War Dogs
Instruktør Todd Phillips
Udgivelsesår 2016
Tags stof(drug), smugling(smuggling), korruption(corruption), våben(weapon), humor, anledning og falder(rise and fall), amerikansk Exceptionalism(american exceptionalism)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere