red eye

Er en Kriminal, Thriller film instrueret af Wes Craven med skuespillerne Philip Pavel, Jayma Mays, Loren Lester, Angela Paton fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

På vej hjem fra sin mormors begravelse opdager en træt Lisa Reisert til sin lettelse, at hun har fået plads ved siden af den charmerende unge mand, der bød på en drink i afgangshallen. Hun synes allerede, at hun kender ham, og han hende. Og det er ingen overdrivelse! Den tilsyneladende sympatiske Jackson er nemlig på en mission. Han har taget hendes far som gidsel for at tvinge Lisa til at foretage et kritisk telefonopkald til det hotel, hvor hun arbejder, så en vigtig politiker flytter til et andet hotelværelse, hvor han vil kunne rammes af et attentat. Flyet er i luften. Der er ingen steder Lisa kan flygte hen. Hun har ingen muligheder for at tilkalde hjælp, som ikke vil sætte enten hendes fars liv på spil eller samtlige passagerers. Hvis Jackson ikke ringer sit signal, bliver Lisas far myrdet.

red eye

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller
Originaltitel red eye
Instruktør Wes Craven
Udgivelsesår 2005
Tags Hitman, flyvemaskine(airplane), trussel(menace), gidsel(hostage)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film