Zodiac

Er en Kriminal, Thriller, Krimi film instrueret af David Fincher med skuespillerne Zach Grenier, Adam Goldberg, Dermot Mulroney, Brett Rickaby fra 2007

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
89 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
89 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En seriemorder i San Francisco Bay-området driver spot med politiet med sine breve og kryptiske beskeder. Vi følger efterforskerne og reporterne i denne let fiktionaliserede fremstilling af den virkelige 1970'er-sag, efterhånden som de i deres søgen efter morderen bliver besat af sagen.

Zodiac

Detaljer

Genre Kriminal, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Zodiac
Instruktør David Fincher
Udgivelsesår 2007
Tags politiet(police), journalist, seriel Killer(serial killer), reporter, mord(murder), Californien(california), San Francisco, drab(killing), trussel til død(threat to death), masse mord(mass murder), avis(newspaper), planlagt mord(planned murder), offer(victim), offer af mord(victim of murder), ambassade(embassy), kode(code)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film