Bus til Italien

Er en Drama, Eventyr film instrueret af Daniel Lind Lagerlöf med skuespillerne Adam Pålsson, Karl Linnertorp, Anna Lyons, Livia Millhagen fra 2005

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Drømmer du nogle gange om at stikke af fra det hele? Hvis du gør, er du ikke alene. Korlederen Ylva (Livia Millhagen) sidder i en bus på vej til Italien sammen med sit kor. Nogle af medlemmerne glæder sig til at møde den lokale borgmester, andre er bare med for at få en gratis ferie, og endelig er der dem, som flygter fra hverdagen. Ylva er en af dem, og de unge fyre Erik (Karl Linnertorp) og Ruben (Adam Pålsson) er i den grad klar til at tage hende med ud på et vildt eventyr. "Bus til Italien" er instrueret af Daniel Lind Lagerlöf ("Miffo", "Det store gennembrud").

Bus til Italien

Detaljer

Genre Drama, Eventyr
Originaltitel Buss till Italien
Instruktør Daniel Lind Lagerlöf
Udgivelsesår 2005
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere