Bitch

Er en Familie , Komedie, Thriller film instrueret af Marianna Palka med skuespillerne Caroline Aaron, Martin Starr, Brighton Sharbino, Kingston Foster fra 2017

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Jill, en ensom og utilfredsstillet husmor med fire uregerlige børn, vandrer frem og tilbage på sit spisebord med et bælte rundt om sin hals og overvejer en desperat afslutning. Hendes mand, Bill, som kun er fokuseret på sin rolle som forsørger og har en affære med en liderlig kollega, er lige så uvidende om Jills stigende trussel om at gøre noget destruktivt, som han er over for panikken over hans afslørede forhold. Samtidig gør og hyler hunde om natten, da en vedholdende køter konstant lister sig ind i familiens have. Da Jill til sidst bryder psykisk sammen, ændrer hun sig til en ondskabsfuld hundepersonlighed. Marianna Palka deltog på Sundance Film Festival med filmen GOOD DICK i 2008, og nu er hun tilbage. Hun har skrevet, instrueret og spiller selv hovedrollen, Jill, i denne dystre og provokerende film.

Bitch

Detaljer

Genre Familie , Komedie, Thriller, Drama
Originaltitel Bitch
Instruktør Marianna Palka
Udgivelsesår 2017
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere