Svigermor(d)

Er en Komedie, Krimi, Drama film instrueret af Niall Johnson med skuespillerne Tony Denham, Toby Parkes, Vivienne Moore, Maggie Smith fra 2005

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Walter Goodfellow er præst i en lille engelsk landsby. Han har ladet ægteskabet med Gloria køre helt i stå og følger i det hele taget meget lidt med i familielivet. F.eks. bemærker Walter slet ikke, at parrets 17-årige datter kaster sig ud i det ene uheldige forhold efter det andet, mens sønnen bliver mobbet i skolen. Gloria savner i den grad opmærksomhed, at hun falder for sin amerikanske golftræner og begynder at få "privattimer". Lykkeligvis kommer den nye husholderske, Grace Hawkins, til familiens undsætning...

Svigermor(d)

Detaljer

Genre Komedie, Krimi, Drama
Originaltitel Keeping Mum
Instruktør Niall Johnson
Udgivelsesår 2005
Tags affære(affair), planlagt mord(planned murder), Killer, husholderske(housekeeper), Golf, familie konflikt(family conflict), udenomsægteskabelig affære(extramarital affair)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film