Hitman: Agent 47

Er en Action, Thriller, Krimi film instrueret af Aleksander Bach med skuespillerne Jessica Lois, Michaela Caspar, Nils Brunkhorst, Tomas Jester fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
139 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
139 kr Altid Se nu

Plot

I 'Hitman: Agent 47' er titelkarakteren den seneste i rækken af genetisk skabte lejemordere, der blot er opkaldt efter de sidste to tal tatoveret i nakken. Agenterne er mennesker overlegne i styrke, hurtighed og intelligens, men 47 kommer alligevel på en vanskelig opgave, da han skal eliminere vigtige folk fra en kæmpemæssig virksomhed, der har kendskab til hemmeligheden bag hans herkomst. Sammen med en ung kvinde begiver Agent 47 sig ud på en farefuld opgave, der får konsekvenser for dem begge.

Hitman: Agent 47

Detaljer

Genre Action, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel Hitman: Agent 47
Instruktør Aleksander Bach
Udgivelsesår 2015
Tags Hitman, video spil(video game), Assassin, Killer, hemmelighed identitet(secret identity), intelligens(intelligence), udførelse(execution), baseret på video spil(based on video game)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film