Saw V

Er en Kriminal, Gyser, Thriller film instrueret af David Hackl med skuespillerne Julie Benz, Greg Bryk, Sheila Shah, Carlo Rota fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Med Saw V er vi nået til det sidste, mest skræmmende og udfordrende kapitel i den blodige historie om Jigsaw og hans rædselsregime. Psykopaten og massemorderens intelligens og ondskab kender ingen grænser. Næsten alle, som har forsøgt at opklare mysteriet er enten døde eller kommet slemt til skade. Politimanden Hoffman er den eneste, som kender Jigsaw's hemmelighed og da han forsvinder, starter et helt nyt spil.

Saw V

Detaljer

Genre Kriminal, Gyser, Thriller
Originaltitel Saw V
Instruktør David Hackl
Udgivelsesår 2008
Tags seriel Killer(serial killer), blod splatter(blood splatter), gris maske(pig mask), nazistiske(nazi), puslespil(jigsaw), hagekors tatovering(swastika tattoo)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere