grease live!

Er en Musical, Komedie, Drama film instrueret af Alex Rudzinski med skuespillerne Didi Conn, Harley Jay, Marley Ficalora, Chris Silcox fra 2016

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
169 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
169 kr Altid Se nu

Plot

Historien om Danny og Sandy i ´Grease´ synes at leve for evigt - også i denne tv-musical, der blev vist direkte på amerikansk tv. Og anmelderne var ellevilde! Sandy (Julianne Hough) og Danny Zuko (Aaron Tveit) har haft en dejlig sommer sammen. Uden at de ved det, mødes de igen på den skole, hvor Danny går - Sandy er nemlig blevet overflyttet til Rydell High. Sandy vil gøre alt for at vinde Dannys hjerte, men han har et image, han skal pleje, så Sandy må teame op med pigekliken the Pink Ladies og deres kyniske leder Rizzo (Vanessa Hudgens).

grease live!

Detaljer

Genre Musical, Komedie, Drama
Originaltitel grease live!
Instruktør Alex Rudzinski, Thomas Kail
Udgivelsesår 2016
Tags musikalske(musical), sang(singing), dans(dancing), baseret på fase musikalske(based on stage musical), Live tv(live television), baseret på musikalske(based on musical), Live ydeevne(live performance), Live publikum(live audience)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film