flight of the phoenix

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af John Moore med skuespillerne Martin Hindy, Jacob Vargas, Hugh Laurie, Scott Michael Campbell fra 2004

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Piloten Frank Towns, der arbejder for olie-selskabet Geodel, er netop gået i luften med sit C-119 fragtfly fuld af borebisser, der har været i Gobi ørkenen for at lukke et tørlagt oliefelt. Med kurs mod Beijing får Towns imidlertid problemer og flyet styrter, dybt inde i den stegende hede ørken. Og da borebisserne ikke er Guds bedste børn, vil ingen savne dem, så de skal ikke regne med at Geodel finansierer en redningsaktion. Towns og kollegerne må i stedet forsøge det umulige: At bygge et fly af resterne af det gamle, inden heden, tørken og de ubarmhjertige sandstorme gør det af med dem.

flight of the phoenix

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama, Eventyr
Originaltitel flight of the phoenix
Instruktør John Moore
Udgivelsesår 2004
Tags katastrofe(disaster), røveri(robbery), vand(water), ørken(desert), fly Crash(plane crash), Gobi ørken(gobi desert), kamp for overlevelse(struggle for survival)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film