Prince Of Persia: The Sands Of Time

Er en Action, Fantasy, Eventyr film instrueret af Mike Newell med skuespillerne Ben Kingsley, Jake Gyllenhaal, Toby Kebbell, Ronald Pickup fra 2010

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
129 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
129 kr Altid Se nu

Plot

Mellemøsten i det 6. årh. Den forældreløse gadedreng Dastan imponerer den persiske konge med sin frækhed i kamp. Kongen adopterer Dastan, der som ung mand får til opgave at vogte daggerten med tidens sand. Våbnet er en gave fra guderne, og dets overnaturlige kræfter efterstræbes af den fæle Nizam, der vil begrave verden i sand. Dastan og den rappe prinsesse Tamina gør, hvad de kan, for at forhindre ham.

Prince Of Persia: The Sands Of Time

Detaljer

Genre Action, Fantasy, Eventyr
Originaltitel Prince of Persia: The Sands of Time
Instruktør Mike Newell
Udgivelsesår 2010
Tags Persien(persia), video spil(video game), sandstorm, Brother mod Brother(brother against brother), baseret på video spil(based on video game), Armageddon, Regent
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film