First Sunday

Er en Action film instrueret af David E. Talbert med skuespillerne Regina Hall, Retta, Tracy Morgan, Loretta Devine fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
59 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
59 kr Altid Se nu

Plot

Ice Cube og Tracy Morgan spiller et par totalt håbløse tyveknægte i denne syndigt sjove komedie. Rollelisten omfatter også Katt Williams og Chi McBride. Durell Washington (Cube)bliver dømt til 5.000 timers samfundstjeneste, og hans liv går hurtigt ned ad bakke. Han indser, at Gud hjælper dem, der hjælper sig selv, og beslutter sig derfor til at tage for sig af den lokale kirkes byggefond. Han får følgeskab af sin tumpede medsammensvorne, LeeJohn (Morgan), men de to samfundstabere opdager til deres overraskelse, at pengene allerede er stjålet, så de holder menigheden som gidsler for at finde ud af, hvem af de rettroende, der har snuppet tyvekosterne for næsen af dem.

First Sunday

Detaljer

Genre Action
Originaltitel First Sunday
Instruktør David E. Talbert
Udgivelsesår 2008
Tags evangeliet(gospel)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere