Streets of Blood

Er en Action, Thriller, Drama film instrueret af Charles Winkler med skuespillerne Davi Jay, Luis Rolon, Pilar Sanders, Michael Biehn fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Vi er i New Orleans i tiden efter orkanen Katrina. Andy (Val Kilmer) er narkobetjent, der for det meste arbejder "under cover" for at knalde byens mange narkogangstere. Hans faste partner døde under stormen, men det, som ved første øjekast viste sig at være et uheld, tyder nu på at være et mord og Andy sætter sig for at undersøge sangen med sin nye partner. Samtidig viser det sig, at den narkobaron, de jagter, er en tidligere politibetjent, og han har kontakter langt ind i tjenestens inderste kontorer.

Streets of Blood

Detaljer

Genre Action, Thriller, Drama
Originaltitel Streets of Blood
Instruktør Charles Winkler
Udgivelsesår 2008
Tags
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere