nye 48 timer

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Walter Hill med skuespillerne Bernie Casey, Eddie Murphy, Nick Nolte, Felice Orlandi fra 1990

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Efter syv år opsøger den hårdføre strømer Jack Cate atter Reggie Hammond i hans celle. Jack er suspenderet fra tjeneste efter at have skudt en tilsyneladende ubevæbnet mand i jagten på Iceman, lederen af en stor narkoliga. Reggie er mest interesseret i at få sin Porsche og 500.000 dollars tilbage, som Jack lovede at opbevare for ham i slutningen af sidste film. Nu truer Jack med at beholde både bilen og pengene, hvis Reggie ikke stiller op som lokkedue for Iceman, som i øvrigt er ude efter Reggies liv. Det skal ske indenfor to døgn, ellers sidder Jack selv gevaldigt i fedtefadet.

nye 48 timer

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi, Drama
Originaltitel nye 48 timer
Instruktør Walter Hill
Udgivelsesår 1990
Tags fængsel(prison), stof forhandler(drug dealer), Shootout, våben(weapon), undersøgelsen(investigation), gas Station, straffefange(convict), hård COP(tough cop), blast, motorcyklist(motorcyclist)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film