Everest

Er en Biografi, Drama, Eventyr film instrueret af Baltasar Kormákur med skuespillerne Avin Shah, Thomas M. Wright, Chris Reilly, Ang Phula Sherpa fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
119 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu
119 kr Altid Se nu

Plot

Rob Hall har stor succes med firmaet Adventure Consultants, der hjælper bjergbestigere med at nå toppen af verdens højeste bjerg. Året er 1996, og denne gang består ekspeditionen af lige dele erfarne og uerfarne deltagere, der aner deres livs største bedrift i horisonten. Men gruppen er ikke alene om at begive sig mod toppen af de 8.848 meter. Flere ekspeditioner stimler sammen ved base camp, men det er en voldsom snestorm, der for alvor vanskeliggør forholdene på det legendariske bjerg.

Everest

Detaljer

Genre Biografi, Drama, Eventyr
Originaltitel Everest
Instruktør Baltasar Kormákur
Udgivelsesår 2015
Tags bjerge(mountains), 3D, død(death), sne(snow), baseret på True begivenheder(based on true events), Blizzard, sne Storm(snow storm), Mountain klatring(mountain climbing), Mount Everest, vandreture(hiking), baseret på Real begivenheder(based on real events)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film