bulletproof

Er en Action, Komedie, Thriller film instrueret af Ernest R. Dickerson med skuespillerne Adam Sandler, Damon Wayans, Andrew Shaifer, James Caan fra 1996

Sammenlign priser

Streames ikke på nuværende tidspunkt.

Plot

To af Hollywoods største komikere er lige blevet det vildeste forbryderpar, der nogensinde har været på spil i L.A.! Damon Wayans og Adam Sandler har hovedrollerne i denne hylende morsomme historie om en betjent, en svindler og et smukt venskab, der går skævt. Engang var de uadskillelige venner, men nu er Archie Moses (Sandler) og Rock Keats (Wayans) på hver sin side af loven og føler sig forrådt af hinanden. Den eneste, der hader dem mere, end de hader hinanden, er den hensynsløse narkobagmand Frank Colton (James Caan), der forsøger at få dem ryddet af vejen! Nu, hjulpet af skæbnens lune, er Moses og Keats på flugt - sammen. Med en smule held slipper de to fuskere måske levende fra det hele... hvis de da ikke når at tage livet af hinanden først!

bulletproof

Detaljer

Genre Action, Komedie, Thriller, Krimi
Originaltitel bulletproof
Instruktør Ernest R. Dickerson
Udgivelsesår 1996
Tags politiet(police), Undercover, stof(drug), bullet sår(bullet wound), venskab(friendship), COP, stof Herren(drug lord)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film