Mommy

Er en Drama film instrueret af Xavier Dolan med skuespillerne Natalie Hamel-Roy, Alexandre Goyette, Mathieu Dufresne, Reda Guerinik fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 49 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
79 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
49 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
79 kr Altid Se nu

Plot

I dramaet 'Mommy' henter den enlige mor, Diane, sin voksne søn, Steve, på et behandlingshjem. Sønnen lider af ADHD og har tendenser til voldelig adfærd, så genforeningen mellem mor og søn er alt andet end problemfri. Samtidig flytter den generte, tidligere lærerinde Kyla ind på den anden side af villavejen, og da hun indvilliger i at give Steve hjemmeundervisning, bliver det starten på et helt specielt forhold mellem mor, søn og genbo.

Mommy

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Mommy
Instruktør Xavier Dolan
Udgivelsesår 2014
Tags enkelt mor(single mother), dysfunktionelle familie(dysfunctional family), mor søn forholdet(mother son relationship), Quebec, adfærdsmæssige lidelser(behavioral disorders)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film