Babel

Er en Drama film instrueret af Alejandro González Iñárritu med skuespillerne Shigemitsu Ogi, Driss Roukhe, Rinko Kikuchi, Harriet Walter fra 2006

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Serier og film
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Serier og film 99 kr 1 måned Se nu

Plot

Fire historier fra tre verdensdele viser sig at være indbyrdes forbundet, da de flettes sammen af et enkelt våben i Marokko. Vidt forskellige hændelser og mennesker knyttes til hinanden i en fængslende blanding af fejltagelser, forvirring, frygt og tragedie. I Marokko er et amerikansk ægtepar på ferie for at få afklaret de problemer, de har i deres forhold. Samtidig køber en marokkansk gedehyrde en riffel til sine to sønner, så de kan holde sjakalerne væk fra hans dyr.

Babel

Detaljer

Genre Drama
Originaltitel Babel
Instruktør Alejandro González Iñárritu
Udgivelsesår 2006
Tags barnepige(nanny), datter(daughter), pistol(gun), terror, tab af mor(loss of mother), Marokko(morocco), døvstum(deaf-mute), San Diego, ecstasy, ulovlig indvandring(illegal immigration), første tid(first time), United stater-mexico barriere(united states–mexico barrier), barneseng død(cot death), bullet sår(bullet wound), ensemble Cast
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film