Dannys Dommedag

Er en Familie , Fantasy, Eventyr film instrueret af William Jøhnk Nielsen med skuespillerne Thomas Garvey, Mette Vibe Utzon, Camilla Bendix, William Jøhnk Nielsen fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 29 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
29 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

Teenagebrødrene Danny og William er uenige om alting, men da mystiske og ukendte rovdyr angriber byen og indtager deres hus, må de i al hast forskanse sig i kælderen for at undslippe rovdyrenes klør. Danny er overbevist om, at det er sikrest at blive i kælderen, mens William insisterer på, at de skal ud og lede efter deres mor.

Dannys Dommedag

Detaljer

Genre Familie , Fantasy, Eventyr
Originaltitel Danny's Doomsday
Instruktør William Jøhnk Nielsen, Martin Barnewitz
Udgivelsesår 2014
Tags Brother Brother forholdet(brother brother relationship), Monster, Global opvarmning(global warming), klima ændre(climate change), teenager, post-apokalyptiske(post-apocalyptic)
Flere detaljer

Anmeldelser

Skuespillere

Lignende film