Justice League: The New Frontier

Er en Action, Animation, Eventyr film instrueret af Dave Bullock med skuespillerne Neil Patrick Harris, Jeremy Sisto, Brooke Shields, Jeff Bennett fra 2008

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
99 kr Altid Se nu

Plot

Oplev den stærke fortælling om grundlæggelsen af den største gruppe superhelte nogensinde - Justice League: New Frontier. Denne originale storfilm er en sand blå bog for superhelte med ikke kun Superman, Batman og Wonder Woman, men også Green Lantern, Martian Manhunter og Lynet. Disse meget forskellige helte må overkomme deres frygt for og mistanke til hinanden for at skabe en alliance mod en skabning så frygtindgydende, at de skal bruge alle deres samlede kræfter for at sejre! Inspireret af den populære tegneserie og produceret af den Emmy®-vindende animationslegende Bruce Timm.

Justice League: The New Frontier

Detaljer

Genre Action, Animation, Eventyr
Originaltitel Justice League: The New Frontier
Instruktør Dave Bullock
Udgivelsesår 2008
Tags superhelte(superhero), baseret på Comic(based on comic), DC tegneserier(dc comics), Super beføjelser(super powers)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere