Beverly Hills Ninja

Er en Action, Komedie film instrueret af Dennis Dugan med skuespillerne Chris Farley, Curtis Blanck, Dale Ishimoto, Daming Chen fra 1997

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Abonnement
Basic
Abonnementet koster 79 kr. for 1 måned
Køb
49 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
Basic 79 kr 1 måned Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
49 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

En lille amerikansk dreng skyller op på en japansk kyst, hvor han bliver fundet af en flok ninjaer, der tager ham til sig. På trods af livslang træning udvikler han sig til en yderst klodset kriger, (Chris Farley - kendt fra "Saturday Night Live"). Det forhindrer ham dog ikke i at kaste sig ud i opklaringen af en mordsag i Beverly Hills.

Beverly Hills Ninja

Detaljer

Genre Action, Komedie
Originaltitel Beverly Hills Ninja
Instruktør Dennis Dugan
Udgivelsesår 1997
Tags faldende i Kærlighed(falling in love), lærer(teacher), Japan, skole liv(school life), klodset Fellow(clumsy fellow), ninja fighter, overvægt mand(overweight man)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film