Isolation

Er en Action, Thriller film instrueret af Shane Dax Taylor med skuespillerne Tricia Helfer, Claudia Church, Stephen Lang, Marie Avgeropoulos fra 2015

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu

Plot

Creighton Masterson gør et sidste forsøg på at redde sit ægteskab og tager derfor sin kone Lydia med på en romantisk ferie på Bahamas. På en isoleret strand møder de et andet par, der inviterer dem på middag. Da de vender tilbage til deres hytte, opdager de, at de har haft indbrud. De søger straks hjælp hos parret, som de mødte, men indser snart, at der tilsyneladende ligger et dystert motiv bag deres hjælpsomhed. Med kun hinanden at stole på må Creighton og Lydia nu ikke bare kæmpe for at redde deres fremtid sammen - de må også kæmpe for deres liv.

Isolation

Detaljer

Genre Action, Thriller
Originaltitel Isolation
Instruktør Shane Dax Taylor
Udgivelsesår 2015
Tags baseret på True begivenheder(based on true events)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere