Autómata

Er en Science fiction, Action, Thriller film instrueret af Gabe Ibáñez med skuespillerne David Ryall, Birgitte Hjort Sørensen, Andrew Tiernan, Robert Forster fra 2014

Sammenlign priser

Lej
Lejen er 19 kr. for 48 timer
Lejen er 39 kr. for 48 timer
Køb
69 kr. for Altid
99 kr. for Altid
Lej Sprog Pris Tid
Giver adgang til den pågældende film i typisk 48 timer. Når lejeperioden er passeret, kan du ikke længere se filmen og må betale igen for at gense den. Ældre film kan typisk ses til en billigere pris end de nyeste.
19 kr 48 timer Se nu
39 kr 48 timer Se nu
Køb Sprog Pris Tid
Her køber du filmen, så du kan streame den igen og igen. Du modtager ingen film med posten, men en permanent adgang til filmen hos streamingtjenesten.
69 kr Altid Se nu
99 kr Altid Se nu

Plot

2014. Jordens befolkning er blevet reduceret til 21 millioner, store områder af planet ligger nu øde, og menneskeheden er 100% afhængige af robotter for at få det hele til at hænge sammen. Disse maskiner fungerer efter to regler: 1) De kan ikke skade liv, og 2) robotterne kan ikke modificere selv eller andre robotter. Men en dag dukker en robot op, der har formået af bryde regel nr. 2. Er dette starten til et robot-oprør? Antonio Banderas er forsikringsagenten, der skal efterforske sagen.

Autómata

Detaljer

Genre Science fiction, Action, Thriller
Originaltitel Autómata
Instruktør Gabe Ibáñez
Udgivelsesår 2014
Tags Dystopia, fremtidige(future), ørken(desert), regn(rain), robot, kunstige intelligens(artificial intelligence), økologiske katastrofe(ecological disaster), KoLay, barn Hitman(child hitman)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film