This is England

Er en Krimi, Drama film instrueret af Shane Meadows med skuespillerne Joseph Gilgun, Jo Hartley, Thomas Turgoose, Stephen Graham fra 2006

Sammenlign priser

Abonnement
Abonnementet koster 99 kr. for 1 måned
Abonnement Sprog Pris Tid
Her tilmeldes du et månedligt abonnement, som giver dig adgang til netop denne film samt mange andre. Du kan se filmen igen og igen, så længe du abonnerer og filmen er tilgængelig i abonnementet. Med et abonnement er de enkelte film billigere, men det er ikke altid de nyeste film som er tilgængelig.
99 kr 1 måned Se nu

Plot

Året er 1983. Den 12-årige enspænder Shaun har skoleferie og går og keder sig. Faren er død i Falklandskrigen, og i skolen vil ingen rigtig kendes ved ham. Men så møder han en gruppe skinheads, der tager ham under vingerne, først i maskottens rolle, siden som mere ligeværdigt medlem af outsider-gruppen. Undervejs falder lokkerne, for flokkens dresscode fordrer - ud over Dr. Martens-militærstøvler, opsmøgede cowboybukser og pilotjakker - glatte isser. Den rå, men hjertelige tone skifter leje undervejs, først på den følsomme måde, da en smuk punkerpige kaster mere end ét kærligt blik på den noget kortere Shaun, siden mere dystert, da den fremmedfjendske Combo lukkes ud af fængslet og begynder at rekruttere medlemmer til National Front.

This is England

Detaljer

Genre Krimi, Drama
Originaltitel This Is England
Instruktør Shane Meadows
Udgivelsesår 2006
Tags ferie(holiday), England, racisme(racism), stof(drug), indie, fremmedhad(xenophobia), vold(violence), hærværk(vandalism), Ungdom(youth), bande(gang), uafhængige film(independent film), sommer(summer), arbejdsløshed(unemployment), skinhead, kultur(culture)
Flere detaljer

Anmeldelser

Trailers

Skuespillere

Lignende film